NEDERLANDS -> FRANS VERTALING

translation.png
 
 

Vertalen vraagt om een heel creatieve en genuanceerde manier van communiceren. Vertalen betekent niet alleen het omzetten van een boodschap van de ene taal naar de andere.  Vertalen is ook het overbruggen van een culturele kloof en het vinden van die boodschap die de meeste weerklank vindt bij uw internationale publiek, zonder dat er sprake is van betekenisverlies.

Indien nodig, zullen we een nauwkeurige vertaling leveren met de beste Franse zoekwoorden voor zoekmachineoptimalisatie (SEO).  

Onze jarenlange ervaring in een commerciële omgeving en onze beheersing van zowel de Nederlandse als de Franse taal maken het verschil in het eindresultaat.

Ons pluspunt: ons kwaliteitsmanagementsysteem garandeert dat er bij elk vertaald document een proeflezing wordt uitgevoerd, voordat het wordt overgedragen aan de klant. Hierdoor kunnen we een kwaliteitsproduct leveren dat zowel technisch nauwkeurig als cultureel relevant is, en dat geschreven is met uw merk en publiek in gedachten. We vertalen o.a.:

· POS-materiaal en productdocumentatie

· Websites

. Blog(s)

· Sales presentaties

· Persberichten