Doet u zaken in Frankrijk? Dan heeft u een partner nodig die zowel thuis is op de Franse markt als in de Nederlandse bedrijfscultuur.

ONZE SERVICES

translation.png

TWEETALIGE ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIELE DIENSTEN

We hebben jarenlange ervaring in verkoop-, account- en projectmanagement, en bieden professionele diensten aan daar waar Franstalige ondersteuning nodig is, incl. ondersteuning op (internationale) beurzen.

 
webdesign.png

CROSS-MARKET COPYWRITING

Een andere naam voor deze dienst is 'transcreation': een combinatie van vertalen en creatief schrijven.  'Cross-market copywriting' is de creatieve vertaling van marketing-, verkoop- en reclamedocumenten in de doeltaal.       

 
translation.png

VERTALING

Een vertaling die de culturele kloof overbrugt en die weerklank vindt bij het Franstalige publiek.                                    

 
 
image.png

FRANSE LESSEN

Een goede relatie met uw internationale handelspartners wordt bereikt door hun taal te spreken. We bieden Franse lessen aan voor u en uw medewerkers. De lessen zijn helemaal aangepast aan uw behoefte.

 

proofreading.png

PROEFLEZEN/ TEKSTREDACTIE

We bieden een proeflees- en redactieservice aan om ervoor te zorgen dat uw teksten duidelijk en accuraat zijn en dat de juiste terminologie wordt gebruikt.

 
translation.png

Interculturele TRAININGEN

Wilt u zaken doen in Frankrijk? an is het van belang rekening te houden met de cultuurverschillen tussen Nederland en Frankrijk. Ondanks de nabijheid van Frankrijk zitten er grote verschillen tussen onze landen, vooral in de zakenwereld. Wanneer u de bedrijfscultuur van uw businesspartners niet goed begrijpt, kan u dit veel geld en tijd kosten. Daarom bieden we interculturele trainingen aan voor u en uw medewerkers. De trainingen kunnen geheel naar uw eigen behoeften worden ingevuld. 

Laten we gaan samenwerken

U wilt groeien op de Franse markt.

IK BEN GESPECIALISEERD IN NEDERLANDS-FRANSE OPDRACHTEN VOOR NEDERLANDSTALIGE BEDRIJVEN van de WOON- en TUINEBRANCHE.

SAMEN ZORGEN WE ERVOOR DAT U UW DOEL ZULT BEREIKEN!

photo.jpg

Bonjour! Ik ben Hélène, en leuk dat jullie hier zijn!

Ik ben een ervaren accountmanager, vertaler en content specialist. Zoals mijn naam doet vermoeden, ben ik Française. Acht jaar lang heb ik baguette & Camembert ingeruild voor boterhammen & bitterballen! Ik heb o.a. als accountmanager Frankrijk voor een decoratiebedrijf gewerkt en door mijn werk was ik zo altijd bezig met zowel de Franse als de Nederlandse cultuur.

Een carrière in het buitenland

Een lange carrière in internationale marketing en accountmanagement voor bedrijven in India en Duitsland heeft mij laten zien hoe belangrijk kennis van de cultuur is, wanneer een bedrijf in het buitenland wil bloeien. Om een goede relatie met uw internationale handelspartners tot stand te brengen, moet u niet alleen de taal spreken, maar ook hun cultuur goed doorgronden.

Nederland & Frankrijk

Nederland is het land waar ik naast Frankrijk het langst heb gewoond. En toch is het misschien wel het land waar ik de meeste moeite had mij aan te passen. Want ondanks de nabijheid van Frankrijk zijn onze twee landen erg verschillend. Vooral in de zakenwereld.

Het is niet meer dan logisch dat ik mijn liefde voor Frankrijk - mijn geboorteland - en Nederland - mijn 'land by hart’ combineer, om zo diensten aan te bieden aan Nederlandse bedrijven die willen groeien op de Franse markt.

Een specialisatie in de woon- en tuindecoratie branche

Met meer dan 3 jaar ervaring als accountmanager Frankrijk voor een grote Nederlandse decoratiebedrijf, heb ik een goede kennis van de woon- en tuinbranche in Frankrijk en Nederland.

 

Klik hieronder om contact met mij op te nemen om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.

 

 

Dit is wat onze klanten zeggen:

 

I didn't want a litteral translation, but I needed a translator who looks and understands the text and makes sure everything that is translated, fits this context. Hélène delivered! 

Peter, Happyflights.com

 

We worked together with Hélène for second time and again, very happy with the results! Highly recommend working with her. Golasso, translation job

 

 
Screenshot (1).png

WEBSITE VERTALING

EBOOK COPYWRITING & DESIGN

WEBDESIGN

VERTALING

COPYWRITING

WEBSITE VERTALING

BLOG VERTALING

 

EN QUOI PUIS-JE VOUS AIDER ?